Nieuws


6 september 2022

Overlijden Helma Mathon

Op 10 September hebben wij met verdriet afscheid genomen van Helma Mathon. Dinsdag 6 september is zij geheel onverwacht overleden. Helma was sinds 1997 actief lid van ons toneelgezelschap. Wij zullen haar missen!


26 juni 2022

Taksent bakt wafels voor Bordeaux Dog Samen Zorgen

Tijdens de jaarmarkt van Poppel op 26 juni 2022 hebben wij wederom wafels gebakken waarvan de opbrengst bestemd is voor een Goed Doel.
Dit jaar hebben wij gekozen voor Bordeaux Dog Samen Zorgen, een organisatie die zich inzet voor zieke honden en hun baasjes bijstaat als de dierenarts-kosten niet meer betaald kunnen worden door redenen van uiteenlopende aard.Zo ook voor speciaal voer of medicatie.Financiële vergoedingen gaan nooit rechtstreeks naar de eigenaren van zieke honden maar worden in eigen beheer uitgegeven.
De opbrengst van onze Wafelenbak was dit jaar €.425,00 en we hebben dit,symbolisch middels een cheque,overhandigd aan de Voorzitster van deze geweldige club die erg verrast,deze in ontvangst heeft genomen onder vele malen dankzegging!


27 juni 2021

Taksent bakt wafels voor Maud & Vic Foundation

Op donderdag 1 juli heeft een afvaardiging van ons Toneelgezelschap Taksent een check overhandigd aan Vic en Joke van de Maud & Vic Foundation, we werden heel enthousiast ontvangen door Vic en Joke zelf, daar de opbrengst van de wafelenbak op de jaarmarkt van Poppel dit jaar weer een succes was konden wij een check aanbieden ter waarde van € 500,00 waar ze heel blij mee waren. Omdat onderzoek naar de ziekte NKH erg veel geld kost, kan en mag een ieder ten aller tijden doneren, zie daarvoor hun website.  https://www.maudvicfoundation.eu


23 Juni 2019

Taksent bakt wafels voor Dierenopvang Veeweyde

Op zondag 23 juni hebben wij wafels gebakken op de jaarmarkt van Poppel en zoals elk jaar is de opbrengst bestemd voor een Goed Doel. Dit jaar hebben wij gekozen voor Dierenopvang Veeweyde in Weelde en hebben hen een cheque overhandigd ter grootte van € 450,00. Superblij waren zij ermee en dankte ons namens het gehele team. Dit bericht is ook te lezen op onze Facebook-pagina.


10 Juni 2018

Taksent bakt wafels voor De Boomgaard

Op de jaarmarkt in Poppel verkoopt het Taksent elk jaar wafels voor een goed doel. In 2018 zochten we een vereniging dicht bij huis. Nadat we het bedrag hebben verdubbeld  hebben we een cheque ter waarde van 800 euro kunnen afgeven aan het woonhuis ‘De Boomgaard’ van VZW de As. Een centrum waar mensen met een mentale beperking verblijven. We zijn de cheque persoonlijk gaan afgeven en we werden door de bewoners en de medewerkers hartelijk ontvangen met koffie en zelf gemaakte koekjes.